ma 16 november 10:00 en 14:00
BIG BANG - Schoolvoorstelling 2e-4e leerjaar

SHEL(L)TER

Een modern sprookje van Nathalie Teirlinck (7+)
16 november
10:00 en 14:00

Programma

SHEL(L)TER
Een modern sprookje van Nathalie Teirlinck voor kinderen vanaf 7 jaar
Op een nacht spoelt een jongen zonder herinneringen aan op het strand. Kleurrijke figuren doen hem alles voor het eerst ontdekken. Ze leren hem de regels van het spel. Of leren zij van hem?
SHEL(L)TER is een modern sprookje over wat het betekent om mens te zijn en over het verlangen naar bescherming, een thuis, ‘to belong’. De voorstelling dompelt je onder in de wereld van deze bijzondere, aangespoelde jongen. Na de internationale successen Starend Meisje en Slumberland maken Zonzo Compagnie en cineast Nathalie Teirlinck een nieuwe voorstelling waarbij film, muziek en theater samenkomen. Liesa Van der Aa tekent voor de muziek met schelpenensemble Spiral Consort als bondgenoot.

Uitvoerders

NATHALIE TEIRLINCK regie & tekst
LIESA VAN DER AA & JON BIRDSONG compositie
MARIE SZERSNOVICZ decor
VANESSA EVRARD kostuums
LIESA VAN DER AA of JUSTINE BOURGEUS & SPIRAL CONSORT muzikale uitvoering
SANDER SALDEN lichtontwerp
BOB HERMANS geluidsontwerp

Een productie van Zonzo Compagnie en hetpaleis, in coproductie met Cultura Nova. Met de steun van Vlaanderen en met dank aan het Aquarium-Museum van Luik. Deze voorstelling wordt gerealiseerd met steun verkregen via Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid, Tax Shelter fondsenwerving: Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius/Isabelle Molhant.