Marcelle Hudon
Big Bang Festival

Muziekkamer Purcell

Zonzo Compagnie
11 november

Programma

Leeftijd: 5+
Duur: 20’
Capaciteit: 50
enkel op 11/11!

Zonzo Compagnie werkt aan een nieuwe voorstelling in het kader van haar internationaal geprezen componistenportretten. Een eerste preview van dit nieuwe portret rond barokcomponist Henry Purcell kan je ontdekken op BIG BANG Festival. Met Jan Van Outryve (luit), Anne Niepold (accordeon) en Lieselot De Wilde (sopraan).

 

De Muziekkamers zijn een legendarisch onderdeel van BIG BANG Festival. Telkens weer levert deze muzikale ontdekkingstocht langs de verborgen kamers en vergeten hoekjes van de festivallocaties wonderlijke verrassingen op. Achter de deuren van de loges, bezemruimtes, zolders en kelders, leslokalen en repetitieruimtes wachten weer enkele fantastische mini-voorstellingen op je. Dit jaar bieden we de Muziekkamers niet als een parcours van 60’ maar als aparte voorstellingen van elk 20’ aan. Je kan dus zelf kiezen welke Muziekkamer(s) je wil zien.

 

 

 

Uitvoerders

WOUTER VAN LOOY regie JAN VAN OUTRYVE luit ANNE NIEPOLD accordeon LIESELOT DE WILDE sopraan MARCELLE HUDON visueel concept MÉLANIE DUMONT dramaturgie ARTHUR DE VUYST techniek

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met Les Festivals de Wallonie, Opéra de Lille en Concertgebouw Brugge. Met de steun van La Maison qui Chante, Vlaanderen, Québec en het Creative Europe Programme van de Europese Unie.