Big Bang Festival

Muziekkamer Man Strikes Back

Post uit Hessdalen
10 november
-
11 november

Programma

Leeftijd: 5+
Duur: 20’
Capaciteit: 50

Post uit Hessdalen, bekend van de internationale hit PAKMAN, werkt aan een nieuwe voorstelling getiteld Man Strikes Back. Op BIG BANG Festival kan je alvast een korte versie van de voorstelling zien. Het wordt een muzikale jongleer-performance die op zoek gaat naar de symbiose tussen mens en robot. Met cineast & circusartiest Stijn Grupping en muzikant Frederik Meulyzer.

 

De Muziekkamers zijn een legendarisch onderdeel van BIG BANG Festival. Telkens weer levert deze muzikale ontdekkingstocht langs de verborgen kamers en vergeten hoekjes van de festivallocaties wonderlijke verrassingen op. Achter de deuren van de loges, bezemruimtes, zolders en kelders, leslokalen en repetitieruimtes wachten weer enkele fantastische mini-voorstellingen op je. Dit jaar bieden we de Muziekkamers niet als een parcours van 60’ maar als aparte voorstellingen van elk 20’ aan. Je kan dus zelf kiezen welke Muziekkamer(s) je wil zien.

 

 

 

Uitvoerders

STIJN GRUPPING, FREDERIK MEULYZER & INE VAN BAELEN creatie STIJN GRUPPING performance FREDERIK MEULYZER muziek UGO DEHAES choreografie EDWIN DERTIEN, TEUN VAN DER MOLEN & NICK VAN LANGE robotica LINSE VAN GOOL kostuumontwerp

Een productie van Post uit Hessdalen in coproductie met MiramirO, Zonzo Compagnie, Tweetakt, C-Mine en Theater op de Markt. Met de steun van Vlaanderen en Stad Antwerpen.