vr 22 mei om 20:00 - 22:00
GEANNULEERD

Kamermuziek 2.0

Lavinia Meijer, Daníel Bjarnason & Nadia Sirota
22 mei
20:00 - 22:00
  • vr 22 mei
    20:00 - 22:00
    Kraakhuis
    Geannuleerd

Programma

Muziek van Nico Muhly, Bryce Dessner, Philip Glass & Daníel Bjarnason

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt dit concert geannuleerd. Tickethouders hebben de mogelijkheid een terugbetaling te vragen of de waarde van hun ticket te doneren. Het bedrag van die donaties wordt gebruikt om de voltijds zelfstandige artiesten te steunen, die door  de annuleringen het hardst getroffen worden. U kan uw voorkeur aangeven via dit formulier.

 

Componisten als Philip Glass bereiken een groot publiek met aanstekelijke ritmes, melancholische verdwaalharmonieën en melodieën die zich in je hoofd nestelen.

Op deze avond nemen de Nederlandse sterharpiste Lavinia Meijer, de IJslandse componist Daníel Bjarnason en de New Yorkse altvioliste en radio-dj Nadia Sirota de luisteraar mee op een kamermuzikale reis langs bijzondere stukken van componisten die actief zijn in het schemergebied tussen pop, ambient en modern klassiek. Muziek van Glass kruist het snijvlak met het charismatische postminimalisme van Nico Muhly, de 'indie-klassiek' van Bryce Dessner en het eigenzinnige klankuniversum van Bjarnason. Kamermuziek anno nu.

 

het schemergebied tussen pop, ambient en klassiek

 

Uitvoerders

Lavinia Meijer, harp
Daníel Bjarnason, piano
Nadia Sirota, altviool