wo 20 mei om 20:00 - 21:30

SUD

Marco Beasley
20 mei
20:00 - 21:30
  • wo 20 mei
    20:00 - 21:30
    Concertzaal
    Geannuleerd

Programma

Traditionele muziek uit het Middellandse Zeegebied

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt dit concert geannuleerd. Tickethouders hebben de mogelijkheid een terugbetaling te vragen of de waarde van hun ticket te doneren. Het bedrag van die donaties wordt gebruikt om de voltijds zelfstandige artiesten te steunen, die door  de annuleringen het hardst getroffen worden. U kan uw voorkeur aangeven via onderstaand formulier.

Van Ventimiglia tot Trieste strekt zich een indrukwekkende kustlijn uit vol wonderlijke plekken en buitengewone mensen, eeuwenoude legendes en historische plaatsen. De oraal overgeleverde tradities, rituelen, verhalen en verzen van de Italiaanse kustlijn vormen de basis van SUD, waarin Marco Beasley de luisteraar meeneemt in zijn passie voor poëzie en natuur.

Samen met zijn musici nodigt Beasley uit tot heerlijk wegdromen. Fluistermooie melodieën, subtiele begeleidingen, authentieke instrumenten en pure dans vallen samen tot een unieke concertervaring.

 

authentieke instrumenten én dans

 

Ik weet dat iedereen iets uit de eigen ervaring kan herkennen in de liederen die ik zing, tenminste als ik mijn werk goed doe: het is mijn job herkenning te bevorderen en te vergemakkelijken.

Marco Beasley

Uitvoerders

Marco Beasley, zang
Fabio Accurso, luit
Stefano Rocco, barokgitaar & aartsluit
Leonardo Massa, colascione
Vito De Lorenzi, lijsttrommel
Lieselotte Volckaert, dans