vr 8 mei om 20:00 - 21:30
GEANNULEERD

Painted pyramids

SPECTRA & Wilhem Latchoumia
8 mei
20:00 - 21:30
  • vr 8 mei
    20:00 - 21:30
    Pauze 20:40
    Concertzaal
    Geannuleerd

Programma

Michaël Lévinas
Concerto pour un piano espace nr. 2

Luc Brewaeys
Painted pyramids (voor piano & ensemble)

Raphaël Cendo
Corps (voor piano en orkest)

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt dit concert geannuleerd. Tickethouders hebben de mogelijkheid een terugbetaling te vragen of de waarde van hun ticket te doneren. Het bedrag van die donaties wordt gebruikt om de voltijds zelfstandige artiesten te steunen, die door  de annuleringen het hardst getroffen worden. U kan uw voorkeur aangeven via dit formulier.

 

Componisten uit het naoorlogse Frankrijk verhieven de kunst van het inkleuren naar grote hoogte, door vanuit het kenmerkende spectrum van elke klank nieuwe muzikale ruimten te verkennen. Exact de muziek dus die het ensemble SPECTRA op het lijf getatoeëerd is.

Samen met pianist Wilhem Latchoumia brengen ze drie spannende meesterstukken waarin klankvlakken openklappen, mixturen van kleur verschieten en toonstapelingen de luisteraar meevoeren door tijd en ruimte.

 

drie spannende meesterstukken

Ik heb steeds de indruk gehad dat wat ik hoor zich situeert buiten de traditionele notatie. Pas toen ik dat begreep, besefte ik dat ik een componist was van timbres en kleuren.

Michaël Lévinas

Uitvoerders

SPECTRA
Filip Rathé, dirigent
Wilhem Latchoumia, piano