Expo

Muziek vormt samen met andere kunsten het culturele landschap. Daarom werken we elk jaar samen met een kunstenaar wiens beelden vorm geven aan de muziek die wij bieden. Dat werk is een heel seizoen bij ons te zien. En deze keer niet alleen in onze concertzaal, maar ook op onze website of in allerlei drukwerk.

 

Dit jaar werken we  samen met jong talent Cathérine Lemblé. Bergen en solitaire landschappen vormen een rode draad doorheen haar werk, waarin ze zoekt naar een symfonie tussen de natuur en haar inwoners. Haar beelden willen weliswaar geen antwoord bieden, maar net vragen doen rijzen over de mens en haar impact op, en relatie tot, de natuur.
 

Cabin Fever
In de reeks Cabin Fever richt Catherine haar blik voornamelijk op de bergen. Op zoek naar de grens tussen waar de mens opgaat in zijn omgeving, ontdekt ze een toestand die onbevooroordeeld is, een natuur die genadeloos en allesomvattend is, en waarin ieder levend wezen uiteindelijk zijn meerdere erkent.
 

Cathérine Lemblé
Catherine Lemblé (1990°, Aalst) behaalde haar Master in Fotografie aan Luca School of
Arts Brussel in 2013 en haar eerste solotentoonstelling was in Mint Gallery, Gent in 2016. In 2018 verschijnt haar eerste boek ‘Cabin Fever’. 
 

www.catherinelemble.com