Expo

Muziek vormt samen met andere kunsten het culturele landschap. Daarom werken we elk jaar samen met een kunstenaar wiens beelden vorm geven aan de muziek die wij bieden. Dat werk is een heel seizoen bij ons te zien. En deze keer niet alleen in onze concertzaal, maar ook op onze website of in allerlei drukwerk. 


Seizoen 18-19

Tijdens seizoen 18-19 werken we samen met jong talent Cathérine Lemblé. Bergen en solitaire landschappen vormen een rode draad doorheen haar werk, waarin ze zoekt naar een symfonie tussen de natuur en haar inwoners. Haar beelden willen weliswaar geen antwoord bieden, maar net vragen doen rijzen over de mens en haar impact op, en relatie tot, de natuur.


Cabin Fever

In de reeks Cabin Fever richt Catherine haar blik voornamelijk op de bergen. Op zoek naar de grens tussen waar de mens opgaat in zijn omgeving, ontdekt ze een toestand die onbevooroordeeld is, een natuur die genadeloos en allesomvattend is, en waarin ieder levend wezen uiteindelijk zijn meerdere erkent.


Cathérine Lemblé

Catherine Lemblé (1990°, Aalst) behaalde haar Master in Fotografie aan Luca School of
Arts Brussel in 2013 en haar eerste solotentoonstelling was in Mint Gallery, Gent in 2016. In 2018 verschijnt haar eerste boek ‘Cabin Fever’.


www.catherinelemble.comSeizoen 19-20

Dit seizoen slaan we de handen in elkaar met Miles Fischler (Brussel, °1991) . Het hoofdonderwerp van haar werk is de interactie tussen mensen en hun omgeving, hoe men de wereld construeert en opdeelt in vlakken.


Fischler heeft dan ook een grote interesse in architectuur en menselijk gedrag in het algemeen. Ze gebruikt een schilderachtige esthetiek (kleur, textuur en compositie), de welke de kijker verzoekt om dichterbij te komen. Haar beelden balanceren tussen een poëtische en analytische aanpak. De meeste foto’s werden gemaakt tijdens het rondwandelen/dwalen op reis of gewoon onderweg.

 

Miles Fischler
Miles Fischler woont in Antwerpen en behaalde haar masterdiploma fotografie in 2015 aan Luca School of Arts, Brussel.

www.milesfischler.be