Voordeelpas 2018-19

Met een voordeelpas - de naam zegt het zelf - geniet u bovenop uw abonnementenkorting van een reeks extra voordelen.

    

U kiest als eerste

Als houder van de voordeelpas mag u als allereerste in de voorverkoop. U heeft zo de keuze uit de beste stoelen. Dit kan zowel online als via het bespreekbureau:

  • Online wordt uw account herkend als voordeelpashouder. U krijgt vanaf 2 mei (10u) al de winkelknoppen te zien. U kan in enkele klikken uw abonnement aanschaffen en afrekenen. 
  • Wie liever zijn abonnement ter plaatse regelt is vanaf 2 mei (10:00) welkom voor een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers. Samen stelt u het ideale abonnement samen en overloopt u de stoelen. Nadien rekent u af aan de balie.

Gratis duoticket naar keuze

U krijgt twee gratis tickets voor een concert naar keuze uit de reeks Young Masters (zondagochtendconcert) of voor een muzikaal-literaire voorstelling.

 

     (zodra seizoen 2018-19 online staat)

 

Een exclusieve blik achter de schermen

Vorig seizoen namen we onze voordeelpashouders mee op een rondleiding doorheen de collectie en het atelier van onze partner Piano's Maene. De reacties achteraf waren unaniem en laaiend enthousiast.

 

"We hebben gisteren een prachtige avond doorgebracht bij Piano’s Maene. We hadden een fantastische en enthousiaste gids, een vakman die ons een historische en technische uitleg heeft verschaft om U tegen te zeggen!"

Dit seizoen gaan we in zee met huisorkest Symfonieorkest Vlaanderen. U wordt uitgenodigd tijdens een repetitie van het voltallige orkest voor een blik op het podium en achter de schermen van het muziekcentrum, aangevuld met een receptie.


20% korting op tickets voor Gent Festival

U ontvangt 20% korting op tickets voor Gent Festival van Vlaanderen.

 


... u ontvangt nog een verrassingsuitnodiging!

In de loop van het seizoen verrassen we de houders van de voordeelpas met een uitnodiging. Hou uw mail/postbus in de gaten! In Seizoen 2017-18 werd het 'impressions de Pelléas', een bewerking van Debussy's klassieker met o.a. sopraan Lore Binon.

 

Koop nu uw voordeelpas...

u kan uw voordeelpas online bestellen of via het bespreekbureau.