Abonnementen

Wat is een abonnement?

Een abonnement is een korting op de ticketprijs voor wie meerdere keren naar de Bijloke komt gedurende het seizoen. U bestelt tijdens de voorverkoopperiode al uw tickets in 1 keer en u krijgt uw korting. Bijkomend voordeel is dat de verkoop van abonnementen start voor de losse tickets, waardoor u zeker bent van de beste plaatsen. 

 

U krijgt 20% korting als u...

  • kiest voor een vaste reeks (een thematische selectie, vb. Symfonisch, Strijkkwartet, Matinee, ...). Hoeveel tickets per concert maakt niet uit.
  • kiest voor min. 10 verschillende concerten. Hoeveel tickets per concert maakt niet uit.

 

U krijgt 10% korting als u...

• kiest voor min. 5 verschillende concerten. Hoeveel tickets per concert maakt niet uit. 

Voordeelpas

 
Wilt u zeker zijn van de allerbeste stoelen voor uw abonnement? Maak dan gebruik van een voordeelpas. Bij aankoop krijgt u:
  • voorrang in de ticketverkoop nog voor de start van de voorverkoop van abonnementen. Deze verkoopsperiode start op dinsdag 2 mei. Eén voordeelpas volstaat voor een reservatie van meerdere stoelen.
  • twee tickets voor het openingsfeest van het concertseizoen 2017-18
  • een cd-box van 6 cd's met liveopnames van Frank Nuyts
  • een exclusieve rondleiding voor twee bij piano's Maene.
  • Prijs: 45 euro

Hou bij de aankoop van de voordeelpas rekening met twee werkdagen administratieve verwerking voor uw welkomstpakket wordt verzonden en de automatische herkenning van uw account op de website wordt geactiveerd. 

UiTPAS 

De Bijloke is partner van UiTPAS Gent. UiTPAS Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel. Alle info: UiT in Gent.

  • Aan de ticketbalie van De Bijloke kan je UiTpunten sparen.
  • Bovendien kunnen UiTPAS houders die in aanmerking komen voor verhoogde tegemoetkoming 80% korting krijgen op hun tickets in De Bijloke. Let op: Tickets tegen dit kansentarief kunnen enkel aan de balie worden verkocht.
  • Je kan in de Bijloke ook UiTpunten ruilen voor tickets en CD's. Bekijk onze ruilvoordelen op uitin.gent.be/uitpas/voordelen

 

Andere Reducties

Van toepassing op concertseizoen 2017-18. 
 

65+ en houders oKo-sectorpas

10% op het basistarief. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen, Young Masters, Behoud de Begeerte en jazzconcerten in het Kraakhuis.

 

Studenten & scholieren (-26)

Studenten en scholieren die jonger zijn dan 26 jaar kunnen alle voorstellingen bijwonen aan €7 euro. Om dit tarief te bekomen volstaat het je studentenkaart één keer per seizoen te tonen aan de balie of een scan ervan te mailen naar tickets@debijloke.be. Op basis van je emailadres wordt dan het studententarief geactiveerd en kan je na inloggen op de website tickets boeken aan €7.

 

1 ticket per student per voorstelling. De korting is strikt persoonlijk, deze tickets mogen niet worden doorgegeven. Bij het binnenkomen van de zaal moet de studentenkaart als bewijsstuk kunnen worden voorgelegd. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen.

 

Deeltijds Kunstonderwijs

Leerkracht of leerling deeltijds kunstonderwijs? Kom in groep naar een concert en bezorg zo uw leerlingen of klasgenoten de ultieme concertervaring. U geniet van een zeer voordelig DKO-tarief. DKO-leerlingen in groep van minstens 10 personen betalen slechts € 11 voor een ticket. En zijn de leerlingen jonger dan 26 én nog student? Die betalen dan gewoonweg studententarief (€ 7). Begeleiders gratis (max. 1 gratis per 10 leerlingen)

Reserveren kan via educatie@debijloke.be of 09 323 61 00. Reservaties worden chronologisch behandeld. Let wel, bij bepaalde concerten is de capaciteit voor DKO- en schoolgroepen beperkt en is er een voorrang voor abonnementen of losse tickets.

 

Rolstoelgebruikers / begeleiders 

Rolstoelgebruikers kunnen niet alleen gebruik maken van de rolstoelplaatsen in de zaal, begeleiders van rolstoelgebruikers mogen ook gratis mee naar het concert. Voor hen worden stoelen voorbehouden achter de rij rolstoelplaatsen.

 

Masereelfonds

Als lid van het Masereelfonds betaal je voor sommige concerten slechts 1 ticket en krijg je een tweede gratis. De concerten vindt u terug op de activiteitenkalender van Het Masereelfonds. Meer info over lidmaatschapwww.masereelfonds.be

 

 

Vermeylenfonds

Als lid van het Vermeylenfonds krijg je voor het merendeel van onze concerten 20% korting op de standaard ticketprijs. Meer info via ledenvoordelen Vermeylenfonds.

 

 

Davidsfonds

Als lid van het Davidsfonds krijg je op een groot deel van onze concerten 20% korting op de standaard ticketprijs. Daarnaast zijn er duotickets te winnen via het Davidsfonds Cultuurmagazine en kunnen leden meedoen aan de 1+1 actie (1 kopen = +1 gratis) met het Cultuurvoordeel van de maand. Meer info via ledenvoordelen Davidsfonds.

 

 

Gezinsbond

Als lid van de gezinsbond krijg je 20 % spaarkorting op een selectie familievoorstellingen.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.