Vrienden van De Bijloke

Samen met een volledig nieuwe Concertzaal krijgt Muziekcentrum De Bijloke ook een volwaardige Vriendenwerking. Als Vriend van De Bijloke deel je jouw passie voor de muziek met andere Vrienden, wil je dat ietsje meer en geniet je van enkele voordelen.

Je raadde het al: door de coronaregels zal de inhoud van het lidmaatschap noodgedwongen veranderen. Uiteraard willen we onze Vrienden niet teleurstellen en zullen we een mooi pakket voordelen aanbieden. Door de vele onzekerheden over de ticketverkoop voor volgend seizoen wachten we nog even af om het lidmaatschap vorm te geven.

De kans is klein dat we genummerde stoelenplannen zullen kunnen aanbieden in voorverkoop, omdat de social distancing-regels het onmogelijk maken om iedereen zelf zjin stoel te laten kiezen. Ook hier vragen we dus nog even geduld tot we van de overheid duidelijkheid krijgen over wat toegelaten wordt in onze splinternieuwe zaal in het najaar.

Er zijn twee lidmaatschappen: Vriend van De Bijloke en het steunlidmaatschap Erevriend van De Bijloke.

Word Vriend van De Bijloke

Om Vriend van De Bijloke te worden koop je een persoonlijk lidmaatschap voor €25. Dit blijft een heel seizoen lang geldig.