Vrienden van De Bijloke

Samen met een volledig nieuwe Concertzaal krijgt Muziekcentrum De Bijloke ook een volwaardige Vriendenwerking. Als Vriend van De Bijloke deel je jouw passie voor de muziek met andere Vrienden, wil je dat ietsje meer en geniet je van enkele voordelen.

Er zijn twee lidmaatschappen: Vriend van De Bijloke en het steunlidmaatschap Erevriend van De Bijloke.

Door de beperkte zaalcapaciteit en aangepaste ticketverkoop 20 | 21 hebben we de inhoud van het lidmaatschap anders ingevuld dan eerder voorzien. 

Je betaalt minder, een heel seizoen lang

Zolang we geen abonnementen kunnen aanbieden, kopen Vrienden het hele seizoen lang tickets tegen 'Vriendenprijs'. Dat is een korting van – 20% op de meeste tickets. Je maakt hiervoor gebruik van een gepersonaliseerde login op de website of ons bespreekbureau.

De beste plaatsen

Zolang de coronamaatregelen en de social distancing-regels van toepassingen zijn, wordt een deel van de 200 beschikbare stoelen in onze zaal voorbehouden voor Vrienden van De Bijloke.

Indien er meer registraties zijn dan beschikbare plaatsen voor Vrienden, dan passen we ook voor Vrienden een loting toe. Als je andere mensen registreert bij de ticketverkoop dienen deze ook Vriend van De Bijloke te zijn.

Bij een eventuele abonnementenverkoop later in het jaar krijgen Vrienden voorrang.

Je deelt je passie voor muziek

We nemen de Vrienden van De Bijloke minstens één keer per seizoen mee voor een uniek 'achter de schermen'-moment. Voor seizoen 20 | 21 wordt dit voorlopig een rondleiding bij piano-atelier Quatre Mains en vioolbouwer Luc Deneys.

Verrassingsconcerten

In de loop van het seizoen selecteren we enkele concerten waarvoor je als Vriend een gratis ticket voor één van die concerten kan kiezen. Welke concerten dat precies zullen zijn volgt bij de start van het seizoen.

Word Vriend van De Bijloke

Om Vriend van De Bijloke te worden koop je een persoonlijk lidmaatschap voor €25. Dit blijft een heel seizoen lang geldig.