Voordeelpas 2019-20

Met een voordeelpas - de naam zegt het zelf - geniet u bovenop uw abonnementenkorting van een reeks extra voordelen.

    

 

U kiest als eerste

Als houder van de voordeelpas mag u als allereerste in de voorverkoop. U heeft zo de keuze uit de beste stoelen. Dit kan zowel online als via het bespreekbureau:

  • Online wordt uw account herkend als voordeelpashouder. U krijgt vanaf donderdag 2 mei (10u) al de winkelknoppen te zien. U kan in enkele klikken uw abonnement aanschaffen en afrekenen. 
  • Wie liever zijn abonnement ter plaatse regelt is vanaf 2 mei (10:00) welkom voor een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers. Samen stelt u het ideale abonnement samen en overloopt u de stoelen. Nadien rekent u af aan de balie.
 

Gratis duoticket naar keuze

U krijgt twee gratis tickets voor een concert naar keuze uit onze voordeelpas keuzelijst.

     (zodra seizoen 2019-20 online staat)

 

Word getuige van de allereerste noten in de nieuwe concertzaal

Elk seizoen nemen we de voordeelpashouders mee achter de schermen van het Muziekcentrum. Twee seizoenen geleden gingen we op bezoek in het atelier van onze partner Piano's Maene, vorig seizoen werden we meegenomen in het repetitieproces van Symfonieorkest Vlaanderen.

Voor dit seizoen staat uiteraard de veelbesproken renovatie van de Concertzaal op het programma. Eens het bouwstof is opgeveegd en de verf gedroogd zal huisorkest Symfonieorkest Vlaanderen de zaal grondig testen, kwestie van alle akoestische aanpassingen optimaal te kunnen afwerken. Als voordeelpashouder wordt u exclusief uitgenodigd om getuige te zijn van dit unieke proces: u hoort de allereerste muzieknoten in de allernieuwste concertzaal van het land.


20% korting op tickets voor Gent Festival

U ontvangt 20% korting op tickets voor Gent Festival van Vlaanderen.

 


... u ontvangt nog een verrassingsuitnodiging!

In de loop van het seizoen verrassen we de houders van de voordeelpas met een uitnodiging. Hou uw mail/postbus in de gaten! In Seizoen 2018-19 werd het 'Speel het Hard', een symfonische concertavond i.s.m. Canvas. Met veel mooi volk én Brussels Philharmonic.

 

Koop nu uw voordeelpas...

u kan uw voordeelpas online bestellen of via het bespreekbureau. Zodra u uw bestelling plaatst volgen wij deze op en sturen we u een voordeelpas op per post.