De Bijloke Congres & events

Onze verschillende ruimtes, zalen en foyers bieden tal van mogelijkheden en formules. 

Congressen, vergaderingen, culturele activiteiten, bedrijfsevenementen,... alles is mogelijk. W
e ontvangen regelmatig netwerkmomenten, boekvoorstellingen, debatten, proclamaties, merklanceringen, etc.

In elke ruimte kunnen wij de nodige technische ondersteuning en materialen voorzien. WiFi, projectie, geluidsinstallatie, ...

Samen kijken we naar uw noden en bieden zo de meest geschikte formule of pakket aan, al dan niet met de gewenste catering door Coeur Catering.

Congressen

Een geslaagd congres hangt af van verschillende factoren. En niet in het minst van de locatie; een inspirerende plek waar uw bezoekers zich in alle rust kunnen verdiepen in het onderwerp. Sfeer en uitstraling zijn daarbij van groot belang. 

De historische zalen en imposante foyers laten een onuitwisbare indruk achter, werken inspirerend en brengen de nodige rust en aandacht.

De talrijke kleinere ruimtes en zalen bieden de mogelijkheid voor extra workshops en break-out rooms. Er is overal snelle en stabiele wifi en elke technische installatie is mogelijk.

Op maat

Op zoek naar een kant en klaar evenement? Heeft u iets in gedachten maar loopt u vast op de praktische uitwerking? Geen probleem, we zetten ons dan even samen, overlopen uw noden en nemen de organisatie volledig over. 

Enkele voorbeelden:

  • Workshops, broodjeslunch én een concert naar eigen smaak?
  • Met uw personeel een museumbezoek gevolgd door een diner en een concert?
  • In de voormiddag sprekers, 's middags uitgebreide walking dinner met als sluitstuk een mooi concert?

Ervaring genoeg: jaarlijks organiseren we meer dan 100 concerten en hebben we vele bedrijven en organisaties te gast. Iedere maand komen er duizenden mensen over de vloer. Een team van gemotiveerde en professionele medewerkers zorgt ervoor dat uw bezoekers tevreden naar huis gaan. Onze huurders kunnen dus met een gerust hart de organisatie van hun evenement aan ons toevertrouwen.


Uw eigen concert

Als muziekcentrum organiseren we elk jaar tal van concerten. Gaande van intieme kamermuziek of jazz tot concerten met een grandioos symfonisch orkest. Door de aanwezigheid van alle technische faciliteiten en een professionele ploeg technici stellen we onze zalen dan ook ter beschikking voor concerten van externe eventorganisatoren.

Zo waren in het verleden Stef Bos, Gabriël Rios, Koen Crucke, Stan van Samang, Viktor Laslo en vele andere bij ons te gast.
 


Vergaderingen & kleine events

Naast onze concertzaal beschikken we over enkele ruimtes zoals ons Auditorium of Bibliotheek, geschikt voor vergaderingen of kleine events zoals een boekvoorstelling, een proclamatie, lezing, bedrijfsopleidingen,...

De ruimtes beschikken over de nodige technische faciliteiten zoals projectie, flipboards, geluidsversterking,...

Offerteaanvraag of andere vragen?

Door de vele mogelijkheden werken we steeds met offertes op maat. De tarieven zijn afhankelijk van het type evenement - aantal zalen en foyers, technische ondersteuning, catering, aantal zaalwachters, vestiaire, ... - en er gelden ook aparte tarieven voor socio-culturele verenigingen en non-profit organisaties.

Voor een vrijblijvende offerte of eender welke vraag kan u ons contacteren via 09 323 61 22 of mailen naar zaalverhuur@debijloke.be. Hoe gedetailleerder de aanvraag, hoe sneller we kunnen inspelen op uw wensen.

Nog vragen? Ga naar veelgestelde vragen


Blijf op de hoogte van bedrijfsarrangementen of kortingen.

Schrijf je in op onze 'nieuwsbrief zaalhuur & events' en ontvang last-minute aanbiedingen, vroegboekacties of nieuwe bedrijfsarrangementen. De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.

Inschrijven kan onderaan deze pagina. In de bevestigingsmail vinkt u bij de verschillende nieuwsbrieven de optie 'Nieuwsbrief zaalhuur & events' aan.