Bedrijven

De Bijloke is dé hotspot voor allerlei evenementen en arrangementen. Organiseer bij ons je event of nodig klanten en partners uit voor een bijzonder concert in het oudste concertgebouw ter wereld. Onze huiscateraar zorgt voor culinaire verwennerij en een ploeg medewerkers zorgt voor een piekfijne avond.

Business Seats-arrangement

Geniet van een concert naar keuze met catering naar wens. Ideaal om je bedrijfrelaties te trakteren op een onvergetelijke avond in de oudste concertzaal ter wereld!

Kies je voor een eenvoudige receptie na het concert met een hapje? Of eerder een totaalpakket met vooraf een walking dinner, dessert in de pauze en een afsluitende drink? Alles is mogelijk. Je maakt de hele avond gebruik van een aparte ruimte of foyer.

  • persoonlijk onthaal
  • aparte foyer of zaal ter beschikking voor catering en ontvangst
  • inclusief concerttickets in rang 1 (vanaf 20 personen aan groepskorting)
  • catering naar wens door coeur catering

Tarieven afhankelijk van concert en gewenste catering.

Tip! Combineer je bedrijfsarrangement met een bezoek aan het Gentse STAM of een van onze historische rondleidingen over De Bijlokesite en het middeleeuws hospitaal. Gegarandeerd een boeiende personeelsuitstap!

Meer info? Contacteer ons via arrangementen@debijloke.be of 09 323 61 00

Events op maat

Zowel voor bedrijven, universiteiten, verenigingen, … werken we met plezier op maat een evenement uit volgens ieders budget en wensen. Met alle moderne infrastructuur en zalen van 20 tot 820 stoelen is het dan ook een ideale uitvalbasis voor een groepsuitstap of bedrijfsevenement.

  • 'S middags lunch, daarna verschillende workshops en 's avonds muziek naar eigen smaak? Het kan.
     
  • In de voor- of namiddag een museumbezoek, gevolgd door een lunch of diner en daarna een concert? Ook mogelijk.

Een team van gemotiveerde en professionele medewerkers werkt met plezier samen je ideale evenement uit.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend voorstel op maat voor een arrangement via 09 323 61 11 of arrangementen@debijloke.be


Blijf op de hoogte van bedrijfsarrangementen of kortingen op zaalhuur.

Schrijf je in op onze 'nieuwsbrief zaalhuur & events' en ontvang last-minute aanbiedingen, vroegboekacties of nieuwe bedrijfsarrangementen. De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.

Inschrijven kan onderaan deze pagina. In de bevestigingsmail vinkt u bij de verschillende nieuwsbrieven de optie 'Nieuwsbrief zaalhuur & bedrijfsarrangementen' aan.