Benefieste veur kinders

Thema 'lege brooddozen'
zo 15 oktober 15:00 - 17:00
Concertzaal

Programma

15u00 Concert
17u00 Einde concert
17u00 VIP Receptie
vzw Toccatina presenteert een benefietconcert ten voordele van kinderen uit kansarme gezinnen. In samenwerking met basisschool Klimrek & vzw Kompanjon.
Het oudste nog bestaande mannenkoor van Gent, Koninklijk Mannenkoor Singhet Scone, geeft het beste van zichzelf. Begeleid door het even enthousiast muzikaal ensemble ‘Triple Sax’ in de oudste concertzaal van de wereld. Dat kan geen toeval zijn! Zij brengen jullie een muzikaal verhaal van crooners, nederlandstalige kleinkunst en verrassende popsongs.

Gospelkoor From Within neemt jullie mee op een muzikale reis doorheen de wereld van slavery songs, gospels van de Civil Rights Movement ten tijde van Dr. Martin Luther King en hedendaagse freedom songs.

Uitvoerders

Gospelkoor From Within met band
Mannenkoor Singhet Scone Gent
Triple sax

Benefiet?

Voor basisscholen Klimrek : twee ‘ongewone’ scholen (Reynaertstraat en Van Beverenplein) die via vele diverse projecten elk kind alle kansen willen bieden op een succesvol onderwijstraject.

VZW Kompanjon zet zich in voor gelijke onderwijskansen en een kansrijke toekomst voor elk kind. Kompanjon verbindt studenten uit het hoger onderwijs aan maatschappelijk kwetsbare gezinnen. De studenten geven studieondersteuning aan huis, op maat van het gezin.

Meer info op toccatina.wixsite.com