Ticketverkoop 20 | 21 met beperkte capaciteit

Concerten voor 100 tot 200 personen

We kunnen niet wachten om je opnieuw te verwelkomen en willen dat uiteraard op de best mogelijke manier doen. 

Intussen is duidelijk dat de social distancing-regels nog even blijven gelden en zijn er specifieke maatregelen van toepassing op de cultuursector. Zo is momenteel tot eind augustus de capaciteit beperkt tot 100 zitplaatsen voor binnenconcerten.

Welke maatregelen er zullen gelden voor concerten vanaf september is nog onzeker. Bij ongewijzigde maatregelen kunnen we vanaf september opnieuw concerten organiseren met maximaal 200 zitplaatsen, waarbij er 1,5 meter afstand moet zijn tussen de bubbels.

Bij een capaciteit van 200 personen kunnen de meeste concerten gewoon plaatsvinden, met orkesten van maximaal een 40-tal muzikanten. Waar mogelijk zullen we sommige concerten op dezelfde avond twee keer spelen. Het Kraakhuis houden we voorlopig nog even dicht. 

Meer info volgt indien er ook na augustus een verminderde capaciteit tot 100 zitplaatsen van toepassing zal zijn.

De ticketverkoop

Behalve het programma verandert ook de ticketverkoop. De gewone abonnementsformules en normale kortingen zijn tijdelijk niet van toepassing.

  • Op 17 augustus start er een registratieperiode voor de bevestigde concerten van september en oktober. Je hebt hiervoor twee weken tijd tot 1 september. 
  • We plaatsen tegen dan de bevestigde concerten voor die periode in de agenda, voorzien van inschrijfknoppen.
  • We proberen voor bepaalde voorstellingen twee speelmomenten vast te leggen om de capaciteit te verdubbelen.
  • Je hebt dan tot 1 september de tijd om je te registreren voor de concerten van jouw keuze.
  • Als er meer registraties dan zitplaatsen zijn per concert zullen we loting toepassen. Bij de loting werken we een voorrangsregeling uit voor Vrienden van De Bijloke. Indien er meer registraties zijn dan de beschikbare plaatsen voor Vrienden, dan passen we ook voor Vrienden een loting toe.