Concerten voor 200 personen vanaf september

Concerten voor max. 200 personen in de Concertzaal

We kunnen niet wachten om je opnieuw te verwelkomen en willen dat uiteraard op de best mogelijke manier doen. Daarom stelden we de voorverkoop voor seizoen 20 | 21, traditiegetrouw in mei, uit.

Intussen is duidelijk dat de social distancing-regels nog even blijven gelden en gaf de overheid richtlijnen over de heropstart van de cultuurhuizen. Op dit moment hebben we toelating om concerten te organiseren voor maximaal 200 personen op stoelen, waarbij er 1,5 meter afstand moet zijn tussen de bubbels. Dankzij ons grote gebouw en nieuwe Concertzaal (die nu echt bijna helemaal af is) kunnen veel concerten gewoon plaatsvinden, met orkesten van maximaal een 40-tal muzikanten. Waar mogelijk zullen we programma's twee keer spelen op één avond om de capaciteit te verdubbelen. 

De ticketverkoop

Behalve het programma verandert ook de ticketverkoop. De gewone abonnementsformules zijn tijdelijk onmogelijk.

  • Op 17 augustus start er een registratieperiode voor de concerten van september en oktober.
  • We plaatsen tegen dan de bevestigde concerten voor die periode in de agenda, voorzien van inschrijfknoppen.
  • We proberen voor bepaalde voorstellingen twee speelmomenten vast te leggen om de capaciteit te verdubbelen.
  • Je hebt dan tot 1 september de tijd om je te registreren voor de concerten van jouw keuze.
  • Als er meer dan 200 registraties zijn per concert zullen we loting toepassen. Bij de loting werken we een voorrangsregeling uit voor Vrienden van De Bijloke en trouwe klanten. Indien er meer registraties zijn dan beschikbare plaatsen voor Vrienden, dan passen we ook voor Vrienden een loting toe.