Tijdelijke sluiting wegens corona

De Bijloke sluit tot 12 april. Tickethouders worden gecontacteerd.

Om ons publiek en onze artiesten te beschermen tegen het coronavirus worden alle voorstellingen tot en met 12 april uitgesteld of geannuleerd. Ook na die datum kunnen er annuleringen zijn als gevolg van afgelaste tournees en repetities.

Tickethouders krijgen een persoonlijk bericht voor een regeling over hun tickets. Ook ticketbalie, ticketlijn en onthaal gaan noodgedwongen dicht. Wie ticketvragen heeft kan mailen naar tickets@debijloke.be. Wie dringende vragen heeft kan bellen naar 09 323 61 08. Op deze webpagina houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze excuses voor het ongemak en draag zorg voor elkaar.

Welke activiteiten worden uitgesteld of geannuleerd?

Deze events zijn alvast geannuleerd:Voor dit event is er al een nieuwe datum:


Ik vraag geen terugbetaling. Wat gebeurt er met mijn geld?

Het bedrag van de tickets waarvoor je geen tegoedbon of terugbetaling vraagt, gebruiken we om de voltijds zelfstandige artiesten te steunen. Zij worden het hardst getroffen door de annuleringen en verdienen alle steun in deze moeilijke periode.

Wat kan ik doen om mezelf te beschermen en besmetting te vermijden?

Heb je vragen in verband met het coronavirus, dan kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid: www.info-coronavirus.be/nl/faqs/