Tijdelijke sluiting wegens corona & ticketverkoop 20 | 21

(bericht geüpdatet op 04.05.2020)

De Bijloke schrapt alle resterende voorstellingen van dit seizoen. Tickethouders worden gecontacteerd.

Om ons publiek en onze artiesten te beschermen tegen het coronavirus worden alle resterende voorstellingen van dit seizoen geannuleerd. Ook de concerten die aanvankelijk werden verplaatst van maart naar juni worden nu geannuleerd.

Tickethouders krijgen een persoonlijk bericht voor een regeling over hun tickets. Ook ticketbalie, ticketlijn en onthaal blijven noodgedwongen dicht. Wie ticketvragen heeft, kan mailen naar tickets@debijloke.be. Wie dringende vragen heeft, kan bellen naar 09 323 61 08. Op deze webpagina houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze excuses voor het ongemak en draag zorg voor elkaar.

Voorverkoop seizoen 20-21 wordt uitgesteld

Omdat we nog geen zicht hebben op hoe lang de coronamaatregelen zullen duren stellen we de voorverkoop uit. Lees hier meer>

Welke activiteiten werden geannuleerd?

Deze events zijn alvast geannuleerd:

Ik vraag geen terugbetaling. Wat gebeurt er met mijn geld?

Het bedrag van de tickets waarvoor je geen tegoedbon of terugbetaling vraagt, gebruiken we om zelfstandige artiesten en onze eigen Artistieke werking te steunen. 

Wat kan ik doen om mezelf te beschermen en besmetting te vermijden?

Heb je vragen in verband met het coronavirus, dan kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid: www.info-coronavirus.be/nl/faqs/