Bedrijven

Met ons prachtig historische pand gelegen aan de rand van de Gentse binnenstad is De Bijloke één van de hotspots voor allerlei evenementen en arrangementen. 

Business Seats-arrangement

U combineert een concert naar keuze met catering naar wens. Ideaal om uw bedrijfrelaties te trakteren op een onvergetelijke avond.
 

Een eenvoudige receptie na het concert met een hapje? Eerder een totaalpakket met vooraf een walking dinner, dessert in de pauze en een afsluitende drink? Alles is mogelijk. U kan de hele avond gebruik maken van een aparte ruimte of foyer.

  • persoonlijk onthaal
  • aparte foyer of zaal ter beschikking voor catering en ontvangst
  • inclusief concerttickets in rang 1
  • catering naar wens - keuze uit drie huiscateraars

Tarieven afhankelijk van concert en gewenste catering.

Meer info? Contacteer ons via arrangementen@debijloke.be of 09 323 61 00

Zaalhuur

De Bijloke stelt haar accomodatie ter beschikking van bedrijven, organisaties, verenigingen en particulieren. De zalen met moderne uitrusting en artistieke flair lenen zich uitstekend tot privéconcerten, congressen, meetings, merklanceringen, seminaries, lezingen en andere evenementen.
 

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend voorstel via 09 323 61 11 of zaalhuur@debijloke.be

 

Events op maat

Zowel voor bedrijven, universiteiten, verenigingen, … werken we met plezier op maat volgens uw budget en wensen. Met de alle moderne infrastructuur en zalen van 20 tot 1000 stoelen is het dan ook een ideale uitvalbasis voor een groepsuitstap of bedrijfsevenement.

  • Een pakket met persoonlijk onthaal, catering volgens uw budget, in de voormiddag workshops én in de namiddag muziek naar eigen smaak? Het kan.
  • Of gewoon aansluiten bij een bestaand groepsarrangement voor een culturele dag met uw personeel?
  • In de voor- of namiddag een museumbezoek, gevolgd door een lunch of diner en daarna een concert? Ook mogelijk.

Een team van gemotiveerde en professionele medewerkers werkt met plezier samen met u uw ideale evenement uit.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend voorstel op maat voor een arrangement via 09 323 61 11 of arrangementen@debijloke.be

Cultuurarrangementen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een culturele dagactiviteit voor uw personeel? Dan is één van onze cultuurarrangementen misschien wel de formule die u zoekt.

U combineert een bezoek aan het Gentse STAM met een aangename lunch en intiem matineeconcert en geniet zo van culturele, muzikale én culinaire verwennerij.

 

 

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten