Tarieven en ReductieS

  • -26, 65+, werkzoekenden, rolstoelgebruikers, houders lerarenkaart of oKo-sectorpas: € 4 reductie op het basistarief

Dit reductietarief geldt niet bij KIDconcerten, Manufactuur-avonden, jazzconcerten in het Kraakhuis en bij de panelgesprekken tijdens de festivalweken.

  • -19 en studenten conservatorium & musicologie: tickets aan € 7. 
Personen die voldoen aan de reductie voor -19, studenten conservatorium & musicologie, werkzoekenden of houders van een lerarenkaart, moeten hun code aanvragen via tickets@debijloke.be met een bewijs hiervan in bijlage (identiteitskaart, stempelkaart, lerarenkaart).

Podiumhopper

De Podiumhopper is een samenwerking tussen 5 Gentse cultuurhuizen: De Bijloke, NTGent, Vooruit, Handelsbeurs en Opera Ballet Vlaanderen. Wie abonnee wordt krijgt een Podiumhopper ter waarde van € 20. De Hopper geeft je € 5 korting voor een voorstelling in elk van deze huizen.

Vanaf seizoen 2016-17 wordt de podiumhopper niet langer als een papieren, maar als een online voucher uitgedeeld. Abonnees krijgen begin oktober een e-mail met kortingscodes voor NTGent, Vooruit, Handelsbeurs en Opera Ballet Vlaanderen. Deze kunnen dan zowel online, telefonisch als aan de balie worden verzilverd. 

Online je podiumhopper verzilveren

De podiumhopper-code voor De Bijloke is een unieke en strikt persoonlijke waardebon ter waarde van €5. Je kan deze maar 1 keer ontwaarden. Als je tickets koopt op de website vind je in het scherm "Aflevering en Betaling" het veld "Waardebon gebruiken".  Vul hier je code in en vergeet niet op "toevoegen" te klikken, zoniet wordt je korting niet in rekening gebracht. 

GESCHENKBON

In het bespreekbureau kan je het hele jaar door terecht voor de aankoop van een geschenkbon. De bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je bepaalt zelf de waarde ervan. De ontvanger kan de bon gebruiken voor aankoop van tickets van alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke.

Een geschenkbon bestellen kan ook online. Dan krijgt u de bon per mail toegestuurd, zodat u die zelf kan uitprinten.

UiTPAS

De Bijloke is partner van UiTPAS Gent. UiTPAS Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel. Alle info: UiT in Gent.

  • Aan de ticketbalie van De Bijloke kan je UiTpunten sparen
  • Bovendien kunnen UiTPAS houders die in aanmerking komen voor verhoogde tegemoetkoming 80% korting krijgen op hun tickets in De Bijloke. Let op: Tickets tegen dit kansentarief kunnen enkel aan de balie worden verkocht.