Nieuw: aangepaste ticketverkoop & voordeelpas seizoen 2017-18
 

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen van concertseizoen 2017-18. Hierbij willen we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze bezoekers. En nu kwam er vorig jaar toch regelmatig één ding terug: de vraag naar een andere manier van ticketverkoop. Zeker omwille van de vaste plaatsen.

Zo zijn er veel bestaande abonnees die aangeven toch liever hun plaatsen zelf te willen kiezen. Of vaste abonnees die het omslachtig vinden dat ze enkel telefonisch of aan de balie een nieuw abonnement konden aanschaffen.

Ook maakten deze vaste plaatsen het niet mogelijk om in de voorverkoop losse tickets te kopen. En wie voor het eerst een abonnement wou aanschaffen moest wachten tot na de verdeling van de vaste plaatsen.  

Een vereenvoudigde ticketverkoop was dus nodig. En hierbij kregen we direct de geboorte van onze nieuwe voordeelpas.

start VOORVERKOOP ABONNEES

 

Nieuw is dat voor zowel bestaande als nieuwe abonnees de voorverkoop op dezelfde dag start:
maandag 15 mei 2017. Zowel online, telefonisch als aan de balie.

bespreekbureau én ONLINE

Een groot voordeel is dat iedereen direct online zijn plaatsen kan kiezen. Zo kiest u van thuis uit snel en eenvoudig uw ideale plaatsen. Langskomen of telefonisch reserveren blijft natuurlijk ook mogelijk.

 OOK LOSSE TICKETS MOGELIJK
Bovendien wordt het ook mogelijk om bij start van de voorverkoop van abonnementen ook losse tickets bovenop uw abonnement te kopen. Op deze losse tickets krijgt u dan ook nog eens korting. Wachten tot op Côté Jardin is dus helemaal niet meer nodig. 

NIEUWE ABONNEMENTSFORMULES

Onze abonnementsformules breiden we ook uit. Zo kan u nog steeds kiezen uit vaste reeksen waarbij u een korting tot 20% geniet. Maar lukt zo'n vaste reeks niet? Dan maakt u daar gewoon een keuzeabonnement van waarbij u dan één of meerdere concerten wijzigt. Dat geeft u meer flexibiliteit. Vanaf volgend seizoen heeft u trouwens een keuzeabonnement vanaf 5 ipv 6 concerten. Lees hier alles over abonnementen 2017-18

WAT MET UW VROEGERE VASTE PLAATSEN? 

Tot nu toe kregen vaste abonnees elk jaar door ons bespreekbureau dezelfde plaatsen toegewezen. Met onze nieuwe aanpak kunnen abonnees zelf direct hun gewenste plaatsen aanduiden. Zowel aan de balie als op onze website. En stel dat uw favoriete plaats is ingenomen, dan kiest u gewoonweg een andere.

We zijn er ons natuurlijk van bewust dat sommige bezoekers interesse kunnen hebben in dezelfde plaats. Nu is die kans heel klein maar wie toch als één van de eerste wil kiezen uit de allerbeste plaatsen kan onze voordeelpas aanschaffen. Deze biedt namelijk een voorrangsperiode nog vóór de start van de voorverkoop van abonnementen.  Die voorrangsperiode start op dinsdag 2 mei.

DE VOORDEELPAS

  • voorrang in de ticketverkoop nog voor de start van de voorverkoop van abonnementen. Deze verkoopsperiode start op dinsdag 2 mei. Eén voordeelpas volstaat voor een reservatie van meerdere stoelen.
  • twee tickets voor het openingsfeest van het concertseizoen 2017-18
  • een cd-box van 6 cd's met liveopnames van Frank Nuyts
  • een exclusieve rondleiding voor twee bij piano's Maene.

Prijs: 45 euro

Koop een voordeelpas

Heeft u nog verdere vragen over de voorverkoop? Lees hier alles over abonnementen. Interesse in een voordeelpas? Vragen? Mail gerust naar info@debijloke.be of bel ons op 09 323 61 00.