Ear to the Ground #2

festival voor hedendaagse muzikale gastronomie

exacte uren TBA

Muziekcentrum De Bijloke Gent Kluyskensstraat 2 9000 Gent

Ear to the ground gaat over eigentijdse muziek, van eerder experimenteel of multimediaal werk over vrije impro en jazz tot pop. Kleine porties. Korte voorstellingen. Een luisteraar die zich vrij kan bewegen tussen sferen.

Ear to the ground wordt één lang en interactief concert. Net zoals op een tentoonstelling bepaalt u als bezoeker zelf waar u stil blijft staan, wat u nog een keer wil zien, of waar u gewoonweg zin in hebt. Wanneer u maar wil kan u terecht in de bar voor een hapje of drankje, een kwartiertje pauze, of een half uurtje.

U belandt in verschillende ruimtes, op het binnenplein en in gangetjes en hoekjes van de Bijlokesite. Wij bieden geen routebeschrijving maar een landkaart vol mogelijke en avontuurlijke wandelpaden.

Voor het programma vertrekken we vanuit ‘nieuwe muziek’ in de meest brede betekenis van het woord: jazz, experimenteel werk, multimediale voorstellingen, muziektheater, pop… De eerste namen op het programma reiken van jazzpianiste Eve Risser over Nadar Ensemble tot Inne Eysermans (Amatorski).

Tickets voor Ear to the ground zullen pas vanaf het voorjaar van 2017 beschikbaar zijn. Houd onze website of nieuwsbrief in de gaten voor de exacte start van de ticketverkoop voor dit festival.

za | 13 mei 17 | 20:00

Andere in deze reeks