ALBUM RELEASE: PIEPKES DELUXE - CÔTÉ KOER #1

nieuws

Zondag 2 oktober spelen Piepkes Deluxe het slotconcert van het Gentse kinderfestival WildeMannen WoesteWijven in het Baudelopark. Dit concert markeert eveneneens de lancering van hun gloednieuwe album. 

Roland, Sioen en Pieter-Jan De Smet bewijzen nu al enkele jaren als De Piepkes dat je geen regenboogjurkjes moet dragen om kinderliedjes en -concerten te spelen. In de Deluxe bezetting zijn ook bassist Kristof Roseeuw, gitarist Frederik Segers en drummer Teun Verbruggen van de partij.

Het album werd eerder dit jaar bijeengeschreven en opgenomen in het kader van Coté Koer, het jaarlijkse kinderzangfeest van Muziekcentrum De Bijloke in Gent. Er werd gevraagd aan een schare singer-songwriters en componisten om een kinderlied te schrijven. O.a. Eva De Roovere, Isolde Lasoen, Wannes Capelle, Lies Steppe, Hannelore Bedert, Liesa van der Aa, Fulco Ottervanger, Esther Lybeert en Inne Eysermans (Amatorski) tekenen present.  

Het eindresultaat was gewoon te plezant om niet als volwaardig album uit te brengen. Platenlabel [PIAS] neemt die honneurs waar. Vanaf 30 september in de rekken en op 2 oktober om 18u live in het Baudelopark!